6 Şubat depremlerinde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için cuma namazında dua edildi.

6 Şubat depremlerinde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bakirkoy Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve velilerince okunan Hatmi Şerifler’in duası Bakırköy Yeni Mahalle Camii’sinde cuma namazı öncesi halkımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat ARZUOĞLU’nun katılımıyla icra edildi.

Deprem şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet kederli ailelerine ve yüce milletime sabırlar diliyorum.

Ahmet Uslu

14.02.2024 28

14-02-202414-02-2024

Adres:
OSMANİYE MAH. İNCİRLİ YOLU SK. BAKIRKÖY ŞEHİT MUHAMMED AMBAR İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ BAKIRKÖY ŞEHİT MUHAMMED AMBAR İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 18/1 İÇ KAPI NO 1 BAKIRKÖY / İSTANBUL