BAKIRKÖY ŞEHİT MUHAMMET AMBAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizi; Yeryüzünde iyinin, doğrunun, güzelin, faydalının, Hakk´ın ve Adaletin hakim olması için bütün gücüyle çalışan her açıdan bilgili, kültürlü, ilim, irfan ve güzel ahlak sahibi olan; kendisi için istediğini herkes için isteyen, kendisine yapılmasını istemediği hiçbir şeyi başkasına yapmayan, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip Önder Hanımefendi ve Beyefendi gençler yetiştirmek.

Misyon: Yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan Hakk´ın ve adaletin hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için, bütün gücüyle çalışacak, ilim ve irfan sahibi olan, topluma önderlik yapacak, Güzel Ahlaklı Hanımefendi ve Beyefendi gençler yetiştirmek için, gayret eden eğitimci topluluğundan oluşan bir okuluz.

Başarılar: 2020/22 Eğitim Öğretim Dönemi LGS İlçe İkincisi (Yüzdelik Dilimi:0.001)

Saatler: 08.40-16.00
Isınma: DOĞALGAZ-KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE,ARAPÇA 5/6/7. SINIFLARDA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE EĞİTİMİ (BAKANLIK PROJESİ)
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA ETNOSPOR, ÖNDER GİBİ STK´ LER İLE PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA TEKNO ÖNDER, ÜNİVERSİTELER İLE BİLİMSEL PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: ÖĞRENCİ MERKEZLİ DİSİPLİNLERARASI EĞİTİMİ DESTEKLEYEN HAREZMİ EĞİTİM MODELİ OKULUMUZDA PİLOT UYGULAMAYA BAŞLAMIŞTIR

WEB - https://bakirkoysehitmuhammetambariho.meb.k12.tr

Adres - OSMANİYE MAH. İNCİRLİ YOLU SK. BAKIRKÖY ŞEHİT MUHAMMED AMBAR İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ BAKIRKÖY ŞEHİT MUHAMMED AMBAR İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 18/1 İÇ KAPI NO 1 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -